Tiroliana

 

tirolicrop2

Câți dintre noi n-am visat să zburăm măcar atunci când eram copii și încă mai credeam în minuni? :) Iată că acum, adulți fiind (sau nu!), ne vom putea împlini acest vis, apelând la minunata tiroliană. Garantăm că pe lângă satisfacția unui scurt, dar intens ”zbor”, corpul vostru va fi invadat de adrenalină, ceea ce va face saltul cu tiroliana una dintre cele mai frumoase și ”aventuroase” experiențe. 

Tiroliana este o distracție accesibilă tuturor vârstelor iar senzația unică pe care o aveți în timpul saltului vă poate ”vindeca” de frica de înălțimi! :)

Tirolienele pe care le întindem de cele mai multe ori depăşesc 70 m şi pot să ajungă până la 95 m lungime, cu diferenţa de nivel suficient de mare pentru a oferi adrenalină maximă.

Zonele în care întindem tiroliene sunt: Masivul Rarău, Valea Bistriţei, Valea Moldovei, Cheile Bicazului, Munţii Bihorului, Cheile Turzii, Cheile Aiudului şi în orice loc în care avem cerere şi există posibilitate din punct de vedere al reliefului.
Pentru acest tip de activitate nu aveţi nevoie de cursuri de iniţiere sau experienţă, ci doar de un mic 
instructaj care se face cu 5 minute înainte de săritură. De asemenea nu aveţi nevoie de echipment special, ci doar de cel tipic pentru o excursie la munte: bocanci sau adidaşi şi îmbrăcăminte cât mai lejeră, dar nici acestea nu sunt obligatorii. În funcţie de gradul de dificultate al tirolienei şi al terenului din jur veţi fi asistaţi de 2, 3 sau 4 instructori de alpinism.

Număr minim de persoane: 10

Echipamentul pe care îl folosim este format din:


coardă şi hamuri din gama Beal

scripeţi, blocatoare, carabe- din gamele Petzl şi Camp

anneuri din gama DMM

căşti de protecţie din gama Pail Combi

Noi venim cu experienţă şi echipament iar pe voi vă aşteptam cu voia bună şi cheful de distracţie!

 

Galerie foto

tiroli2crop