Despre noi, despre Bucovina Adventure

 Salut! smiley Dacă încă nu ne cunoaștem, cel mai frumos ar fi să facem, măcar în mod virtual, cunoștință! Începem noi! :)

 

Mai jos puteți citi câte ceva despre cum a apărut și mai ales... ce reprezintă BUCOVINA ADVENTURE! Pentru că așa e frumos,  am scris puțin-puțintel despre fiecare membru al echipei, pentru a împărtăși cu prietenii noștri virtuali pasiunile noastre.

Să începem cu începutul...  De unde anume a venit ideea acestui proiect enlightened? Ei bine, de unde altundeva decât din pasiunea noastră comună pentru munte, natură, sporturi extreme, aventură, viață activă și nu în ultimul rând pentru  acest loc minunat numit Bucovina... Și-am zis așa: Dacă tot ne place să facem o mulțime de activități frumoase, de ce să nu le împărtășim și cu alții? :) Și cum suntem altruiști și ne place grozav de mult să împărțim cu toată lumea distracția și voia bună, uite-așa am început să punem idei cap la cap și să conturăm toate programele și pachetele cu care ne prezentăm în fața domniilor voastre: tabere, teambuildinguri, pachete de weekend, vacanțe de aventură, pachete care cuprind cea mai complexă gamă de activități outdoor: tiroliană, alpinism, echitație, river-rafting, slackline etc…

  Suntem o echipă de tineri entuziaști, pasionați de ceea ce întreprindem, iar țelul nostru e să vă facem pe dumneavoastră să vă simțiți cât mai bine alături de noi, și să vă oferim posibilitatea de a avea o altfel de vacanță în Bucovina! Totodată, respectăm natura, iar tipul de turism pe care îl oferim este unul foarte puțin spre deloc invaziv, bazându-se pe resursele inepuizabile pe care natura ni le oferă.

  

 Aceștia suntem noi, membrii echipei:

 

Ea este Loredana Durnac. A absolvit Facultatea de Litere de la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava. În prezent lucrează la Salvamont Suceava, dar în același timp este și o talentată profesoară de franceză. Reușește cu brio să se împartă între aceste 2 job-uri: se implică în salvarea de vieți omenești și contribuie la educația copiilor! smiley Pasiunile ei se leagă de o viață activă și aventuroasă: drumețiile, mountain-biking-ul, free-ride-skiing și nu în ultimul rând... cățărat cât încape! 

LoricropLori3pvcrop

Nume:  --- 

 

El este Ionuț Crefelean. A terminat Facultatea de Geografie și Geologie din cadrul Universității Alexandru-Ioan Cuza - Iași, iar în prezent lucrează ca salvamontist (Salvamont Suceava) și alpinist utilitar. Îl caracterizează răbdarea și calmul, trăsături destul de rare în vremurile acestea ”zbuciumate”, care îl ajută să facă față mereu situațiilor tensionate. Îi plac sporturile de iarnă (în special ski free ride) și drumețiile, însă o altă mare pasiune a lui este mountain-biking-ul. Nimic nu-l relaxează mai bine ca o tură cu bicicleta prin munți :)

Nume: Petrica Ciobanu

Ocupatie: meteorolog

Studii: Facultatea de Geografie si Geologie, Unversitatea "Al. I. Cuza" din Iasi

Pasiuni: echitatie, ski, rafting, caiac, drumetii

Nume: Cristi Maxim

Ocupatie: ranger Parcul National Calimani, salvamont

Pasiuni: ski, alpinism, drumetii, rafting

Nume: Nicolae Durnac

Ocupatie: salvamont, alpinist utilitar

Studii: Facultatea de Geografie si Geologie, Unversitatea "Al. I. Cuza" din Iasi

Pasiuni: ski free ride, alpinism, mountain bike, drumetii

Nume: Laura Bucătaru

Nume: Ionut Balahur

Ocupatie: Geolog

Studii: Facultatea de Geografie si Geologie, Unversitatea "Al. I. Cuza" din Iasi

Pasiuni: ski , alpinism, rafting, caiac, canoe, drumetii

Copyright,Bucovina Adventure © 2014.
Responsabil clienti                                                                                        Creat de J.Daniel.
    
0745.434.643
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.