Vacanta de aventura extrema

Vacanta de aventura extrema - Adrenalina

 

Daca crezi ca esti pregatit fizic si ai curajul necesar, vino cu noi timp de 3 zile  sa facem toate nebuniile .

Programul si activitatile pe care le vom face in aceste 3 zile arata astfel:

Ziua 1:  Kayaking - il facem la 30 de km de Vatra Dornei, pe portiunea cea mai inspumata de pe Bistrita numita Toance, pe un traseu de 10 km. Facem instructajul de baza dupa care ne punem pe apa. Avem o portiune de 5 km in care trebuie sa invatam sa stapanim kayakul si vom face si simulari de salvare in caz ca se rastoarna kayakul si ajungem in apa. Cu toate notiunile invatate  intram in portiunea de kayaking efectiv, in Toance, unde vom face cate 2 sau 3 ture , in functie de timp.

 

Ziua 2: mergem pe Masivul Rarau unde avem multe stanci  unde sa facem urmatoarele :

  • Escalada pe stanca cu coborare in rapel o facem pe Masivul Rarau, pe stanca numita Cotet,  in imediata apropiere a celebrelor Pietrele Doamnei. Pe aceasta stanca sunt numeroase trasee, pe care s-au desfasurat diferite competitii nationale...deci avem trasee si mai usoare si mai dificile.
  • Salturi pe  tiroliana care o intindem la Piatra Soimului, cate 2 salturi pentru fiecare persoana
  • Pendulul -  ultima noastra gaselnita in materie de aventura - fratele mai mic al bunjee jumpingului unde saritura in gol este preluata de corzi de alpinism. In Rarau altitudinea sariturii este de la 10 m echivalentul unei sarituri din bloc de la etajul 2.

 

Ziua 3: Rafting cu grad de dificultate ww 3 din 5 posibile.  Noul traseu de rafting care il putem folosi si pe timpul verilor mai secetoase este la Colibita. Acest lucru este posibil deoarece raul Bistrita Ardeleana este alimentat zilnic cateva ore cu apa uzinata de barajul de la Colibita pentru a produce energie. Traseul are o lungime de 10 km si dureaza aproximativ 2 ore si se afla la aproximativ 70 km de Vatra Dornei si 35 de Bistrita.

Pretul include:

  • echipamente speciale: barci de rafting, kayace, costume de neopren, casti de protectie, veste flotante, corzi de alpinism
  • ghizi atestati

Cazare: pentru cazare va rugam sa ne contactati sa va dam informatii cu privire la cele mai bune pensiune din zona.

Zona: in proximitatea orasului Vatra Dornei

Echipament obligatoriu:

  • o pereche se papuci cu care sa se intre fara regrete in apa ( exclus slapi )
  • pelerina ploaie

Galerie foto