Team-building

Team-building (cu activități de tip outdoor)

 

În ultimii ani, moda din Occident a luat amploare, chiar dacă mai încet, și pe la noi. Dacă înainte, în orice activitate economică se punea accent pe cantitate, astăzi conceptele cheie într-o firmă de succes sunt „calitate” și „randament”. Oamenii de afaceri de top știu cel mai bine cum să obțină rezultatele dorite, resursele umane fiind în centrul atenției lor. Tocmai de aceea, pentru obținerea unei echipe unite, aceștia apelează la tehnici de administrare și coordonare a echipei cât mai inovative, spre exemplu traininguri, recompense și team-buildinguri.

De ce este important ca angajații să participe, din când în când, la un team-building?

Tocmai pentru că, în general, legăturile din cadrul unui grup de persoane rareori se întăresc în timpul programului de la serviciu. Și nici nu e de mirare, cu atâta stres, dead-line-uri, efort și ore în șir cu ochii în ecranul calculatorului. De scurtele pauze de masă sau de cafea nici nu mai vorbim.

Un bun manager știe că oamenii care se cunosc mai bine comunică și lucrează mai bine împreună. Rareori se poate ajunge la o echipă eficientă și unită fără stimularea legăturilor interpersonale din cadrul acesteia spre obținerea unui „climat” plăcut la locul de muncă. Totuși, un bun manager va ști și care este soluția! Cum altfel ți-ai putea recompensa și stimula mai bine angajații decât prin intermediul unui team-building? Departe de stresul de la birou și din familie, un weekend de relaxare și activități antrenante împreună este de departe cea mai bună metodă. Și cum niciodată un team-building nu trebuie să fie dezogranizat sau plictisitor, pentru a evita timpul pierdut degeaba, iată care este propunerea noastră:

Team-buildinguri cu activități de tip outdoor river-rafting  echitație   caiac   escaladă tiroliană !

Chiar dacă mulți oameni de afaceri apelează la team-buildinguri pentru angajații lor, de multe ori acestea sunt anoste, participanții nefăcând altceva decât să schimbe atmosfera cotidiană cu o excursie bazată pe plimbări prin natură și jocuri, de multe ori nu tocmai inspirate. Or, aceste lucruri nu întăresc foarte mult spiritul de echipă, ci doar aduc un plus de relaxare prin schimbarea mediului.

De ce  nu vrei mai mult de atât? Energia unei echipe trebuie stimulată prin activități antrenante și variate, care să ducă la o mai bună inter-cunoaștere și la întărirea colaborării! Înlocuiți costumul la dungă cu haine comode, pantofii business cu bocanci, spațiul închis al biroului cu natura, stresul cu distracția și ecranul anost al monitorului cu peisaje atrăgătoare!

După atâta stat la birou, o ieșire antrenantă la munte este cu siguranță cea mai bună idee de a petrece ceva timp de calitate împreună! Indiferent că alegeți pachete de rafting, climbing, caiac, tiroliană, echitație ori combinații inspirate între acestea, Team-buildingurile outdoor by Bucovina Adventure reprezintă cu siguranță cea mai bună idee de a petrece timp de calitate împreună, în cadrul unei echipe tinere și entuziaste! Participanții se relaxează, dar totodată ajung să se ambiționeze și să se autodepășească! Mai mult, sporturile de aventură, pe lângă faptul că sunt accesibile și celor fără experiență, sunt menite să întărească conceptul de spirit de echipă, de cunoaștere și depășire a limitelor, de unitate și cooperare în luarea deciziilor și de ambiționare a fiecăruia de a ajunge cât mai sus! Și la propriu, și la figurat! :) 

Ce ne diferențiază pe noi de alte firme care prestează același gen de activități? Suntem foarte flexibili (în conceperea pachetelor împreună cu clientul), dar și foarte mobili, așadar ne putem deplasa în locul unde doriți să vă desfășurați team-buildingul, atâta timp cât în zona respectivă există resurse pentru desfășurarea activităților dorite. Acest aspect este foarte important pentru scopul nostru, deoarece colaborând pe parcursul mai multor programe, în timp, vom putea observa punctele slabe și punctele forte ale echipei în vederea armonizării acesteia.

Programele de team-building le puteți alege din oferta gata făcută de noi sau le putem personaliza împreună, în funcție de numărul de participanți și de preferințele sau fobiile acestora. În prezent, avem capacitatea de a ține „în priză” un grup de până la 50 de persoane, pe perioada mai multor zile, fără ca acestea să aibă timp să-și amintească de stresul sau rutina de acasă! 

Împreună vom consolida o echipă puternică, vom ajuta la creșterea randamentului în cadrul firmei și la obținerea unei atmosfere plăcute la locul de muncă!

La noi găsiți activitățile care vă fac să vă doriți să reveniți! :)

Copyright,Bucovina Adventure © 2014.
Responsabil clienti                                                                                        Creat de J.Daniel.
    
0745.434.643
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.